Wat voor soorten toppers zijn er?

Verkrijgbaar vanaf €85,-

Koudschuim toppers

Koudschuim zal een toevoeging bieden aan uw huidige slaapcomfort. Een Koudschuim topdekmatras is duurzaam, veerkrachtig en geeft een lekker lig- en slaapcomfort. Een topdekmatras van koudschuim zal dus niet alleen eenvoudig van twee enkele matrassen 1groot matras maken, ook kunt u van uw (te) harde matras weer een lekker en comfortabel zacht matras maken.

Anti allergeen

Koudschuim is goed geschikt voor buitengebruik. Het materiaal gaat namelijk niet rotten en/of schimmelen. Dit maakt een koudschuim topdekmatras uiterst geschikt voor gebruik in boten, caravans en campers, waar het vaak vochtig is.

Hoge kwaliteit

Bij een koudschuim topdekmatras van hoogwaardige kwaliteit treedt amper kuilvorming.

Vochtregulatie

Dankzij de open celstructuur van het materiaal beschikt koudschuim over uitmuntende klimaateigenschappen; koudschuim ventileert goed en heeft hoogwaardige temperatuur- en vochtregulatie.

Polyether toppers

Een polyether oplegmatras is het goedkoopste topmatras die er op dit moment te verkrijgen is. Het gebruik van een polyether matras is vooral geschikt om bijvoorbeeld van twee matrassen 1 matras te maken of om een vervelende gleuf tussen twee matrassen weg te werken. Verwacht van een polyether oplegmatras geen wonderen: het grondstofmateriaal geeft geen bijzondere toevoeging aan uw huidige ligcomfort.

Anti allergeen

Polyether is anti-allergisch.

Verstelbare Bedbodem

Een polyether topdekmatras is geschikt voor verstelbare bodems.

Goedkoop

Het polyether topper is goedkoop.

Verkrijgbaar vanaf €70,-

Verkrijgbaar vanaf €125,-

Traagschuim toppers

Een traagschuim oplegmatras is een oplegmatras gemaakt van NASA Visco schuim, ook wel bekend als traagschuim of memory-foam. Het belangrijkste kenmerk van NASA traagschuim is dat het reageert op lichaamswarmte. Doordat het reageert op uw lichaamswarmte en de druk van uw lichaam, gaat het materiaal zich naar de contouren van uw lichaam vormen.

Een minpunt van het NASA traagschuim is dat het materiaal minder goed ventileert doordat het een gesloten celstructuur heeft en dat het snel wat zweterig en warm kan aanvoelen.

We hebben alle voordelen van een traagschuim topdekmatras voor u op een rijtje gezet:

Afname van drukpunten

De drukverlagende werking van traagschuim zorgt voor een afname van het aantal drukpunten.

Drukverlagende werking

Traagschuim heeft een drukverlagende werking. Omdat het materiaal zacht wordt wanneer het in aanraking komt met warmte zal u heerlijk wegzakken op een traagschuim topdekmatras. Hierdoor voelt u amper tot geen tegendruk van het matras onder uw traagschuim topper.

minimale kuilvorming

De kans op kuilvorming is bij een traagschuim topdekmatras klein.

Pantera koudschuim

Pantera® koudschuim behoort tot het topsegment onder de koudschuim soorten. Aan een Pantera® koudschuim topper zitten dan ook een hoop voordelen

Klimaateigenschappen

Dankzij de open celstructuur van het materiaal beschikt Pantera® koudschuim over uitmuntende kilmaateigenschappen: het materiaal is ademend en heeft uitstekende vocht- en temperatuurregulatie.

Vormbehoud

De Pantera® koudschuim topper heeft een hoge consistente eigenschap. Hierdoor behoudt het materiaal zijn vorm. Kuilvorming komt dus amper voor bij een Pantera® topper.

Brandvertragend

Het Pantera® koudschuim topdekmatras heeft een brandvertragend vermogen.

 Verkrijgbaar vanaf €205,-

Verkrijgbaar vanaf €425,-

Talalay Latex topper

Daar waar ‘traditioneel’ latex niet supergoed ventileert, heeft Talalay Latex een optimale / zeer goede ventilatie. Talalay Latex heeft namelijk een open celstructuur waardoor het goed ventileert. Daarnaast overtreft Talalay alle andere materialen in veerkracht, duurzaamheid en ligcomfort. Dit zijn de beste topmatrassen die er op dit moment te verkrijgen zijn.

Een Talalay latex topdekmatras heeft veel voordelen:

Anti allergeen

Koudschuim is goed geschikt voor buitengebruik. Het materiaal gaat namelijk niet rotten en/of schimmelen. Dit maakt een koudschuim topdekmatras uiterst geschikt voor gebruik in boten, caravans en campers, waar het vaak vochtig is.

Hoogste kwaliteit

Dankzij de hoge conformiteit van Talalay® latex vormt het materiaal zich eenvoudig naar uw lichaam. Uw lichaamsgewicht wordt gelijkmatig over het Talalay® latex topdekmatras verdeeld. Hierdoor bied Talalay® latex een uitnodigend zacht en flexibel ligcomfort.

Vochtregulatie

Dankzij de open celstructuur van het materiaal beschikt koudschuim over uitmuntende klimaateigenschappen; koudschuim ventileert goed en heeft hoogwaardige temperatuur- en vochtregulatie.

Latex toppers

Latex toppers staan bekend om het weelderige ligcomfort. Een oplegmatras van latex ligt comfortabel en zorgt ervoor dat het comfort van uw huidige matras prettiger wordt. Latex is een natuurproduct (rubber uit rubberbomen) en kenmerkt zich door de soepelheid en hoge veerkracht.

Een latex topdekmatras heeft de volgende voordelen:

Anti bacterieel

Latex topdekmatrassen zijn goed geschikt voor mensen met een allergie. Het materiaal is van nature antibacterieel en schimmel- en huisstofmijtwerend.

Veerkrachtig

Latex is uiterst veerkrachtig, in tegenstelling tot traagschuim. Op een latex topper wordt uw lichaamsgewicht goed verdeelt. Daarnaast zal u weinig tot geen tegendruk ervaren wanneer u op een latex topdekmatras ligt.

Brandvertragend

Een latex topdekmatras is van nature brandvertragend.

Verkrijgbaar vanaf €145,-